همزمان با هفته بهزیستی، امام جمعه شهرستان بهمراه فرماندار سوادکوه و امام جمعه موقت شهر پل‌سفید با حضور در اداره بهزیستی سوادکوه، با سرپرست و کارکنان دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره بهزیستی شهرستان سوادکوه؛ همزمان با هفته بهزیستی، پاریاو فرماندار شهرستان سوادکوه به همراه حجت‌الاسلام والمسلمین بابایی امام جمعه شهرستان و حجت‌الاسلام والمسلمین اسکندری امام جمعه موقت شهر پل‌سفید با حضور در اداره بهزیستی سوادکوه، با  رضایی سرپرست بهزیستی شهرستان دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این دیدار، فرماندار و امامان جمعه ضمن تبریک هفته بهزیستی، از خدمات و تلاش‌های مجموعه بهزیستی در حمایت از اقشار آسیب پذیر وسایر گروه های هدف تشکر وقدردانی کرده و در جریان روند فعالیت‌ها و خدمات ارائه‌شده به جامعه هدف قرار گرفتند.

فرماندار سوادکوه همچنین بر ضرورت تعامل و همکاری هرچه بیشتر دستگاه‌های اجرایی برای توسعه خدمات اجتماعی و ارتقای کیفیت خدمت‌رسانی تأکید کرد.

امام جمعه شهرستان سوادکوه نیز با اشاره به اهمیت خدمت به جامعه هدف فعالیت کارکنان بهزیستی را نمونه‌ای از مسئولیت‌پذیری اجتماعی و خدمت صادقانه به مردم دانست و از زحمات آنان قدردانی کرد.

در پایان این دیدار، با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از تلاش‌ها و خدمات سرپرست و کارکنان اداره بهزیستی شهرستان سوادکوه در راستای خدمت‌رسانی به جامعه هدف تجلیل و قدردانی به عمل آمد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 9 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد